RESTAURANT MENU
HIGH AND LIGHT FRAMEWORK OF PIZZA
Multigrain Flour (Barley, Oats, Rice, Rye) Campi Bio
Sometimes the restaurant can make use of products treated with lowering of the temperature according to reg.853-2004 hygiene package.
PIZZERIA MENU
In this section we propose our cooking interpretations on three different pizza dough bases with organic flours from Molino Grassi
NO VARIATIONS ARE MADE ON DOUGH AND INGREDIENTS
Pizzas with Type 1 Flour of Ancient Soft Grains
in the province of Parma
Pomodoro bio, Mozzarella di Bufala e Crema di Basilico (1-7)
Pomodoro bio, Carciofi all’olio extra vergine, Funghi di stagione trifolati, Fior di latte e Cotto alla brace (1-7)
Pomodoro bio, filetti di Alici, Fior di latte, Olive Taggiasche, Capperi e Spianata Calabra, (1-7-4)
CRUNCHY PIZZA WITH A SOFT HEART
with Type 1 stone flour
Burrata Pugliese e Prosciutto Crudo Dolce Veneto DOP (1-7)
Crema di zucca, porcini trifolati, fior di latte e gorgonzola (1-7)
Mozzarella Fior di Latte, Asparagi bianchi, mousse di Uova, scaglie di Grana e ristretto di Balsamico (1-7-12)
HIGH AND LIGHT FRAMEWORK OF PIZZA
Multigrain Flour (Barley, Oats, Rice, Rye) Campi Bio
Fior di Latte, Cacio, Pepe e Carciofi (1-7)
Fior di Latte, piselli di Baone, Code di Gamberi e Burrata (1-7-2-8)
Fior di Latte, Spugnole, verde di Montegalda e il nostro Salame (1-7-12)